Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Captain Toad: Treasure Tracker

Masser af gameplay fra Captain Toad: Treasure Tracker

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Treasure Tracker kan bedst af alt beskrives som en udvidet udgave af bonusbanerne fra Super Mario 3D World. Man arbejder sig vej gennem banerne for at samle mønter, krystaller og i sidste ende - med lidt held - en guldstjerne. Sådan er præmisset i det kommende Captain Toad: Treasure Tracker til Nintendos Wii U.

Captain Toad: Treasure Tracker

Spillet er udkommet i USA, og vi er gået i gang med den fornøjelige puzzle-platformer. Selvom vi ikke er blæst bagover, kan du dog godt forvente en karakter i den gode ende af skalaen, når vi er parate med en anmeldelse.

Spillet udkommer til januar i næste år herhjemme, og vi har nu optaget og samlet fire gameplay-videoer, til de af jer, der er nysgerrige på mere om spillet. Vil du gå ind til oplevelsen med helt friske øjne, skal vi naturligvis advare om at der vil være enkelte spoilere, hvis du ser alle fire videoer.

HQ
HQ
HQ
HQ

Relaterede tekster

2
Masser af nyt om Amiibo fra Nintendo

Masser af nyt om Amiibo fra Nintendo

NYHED. Skrevet af Lee West

Find pixel-art i Captain Toad: Treasure Tracker med dine Amiboo-figurer. Det var bare én af de mange nyheder omkring Nintendois serie af plastik-figurer, der udvider de...Indlæser mere indhold