Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes

Chefredaktørens favoritartikler 2014: På superhelteeventyr

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

"Jamen, hvad helvede skal jeg skrive? Jeg så jo nærmest ikke noget." Sådan begyndte vores samtale, da Rasmus vendte tilbage fra New York. Her havde han været på tur, og tanken var at han skulle vende tilbage med en artikel om Marvel og Disney Infinity.

Men det ene møde efter det andet blev aflyst, og Rasmus stod i bund og grund tilbage uden synderlig megen info, andet end minderne om en sjov tur. Det var her, jeg foreslog ham at beskrive turen, og så glemme alt om spillet.

Det kom der en noget anderledes gonzo-agtig artikel ud af. Jeg elsker branchens uforudsigelighed, når den endelig dukker op, og derfor holder jeg meget af denne artikel. Også fordi den viste, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Læs artiklen her

Og med denne søndagsspecial slutter jeg en lille rundtur bag kulisserne og et udvalg af mine favoritartikler fra 2014. Hvis du har en, du særligt holdte af, så lad os høre det i kommentarfeltet herunder.

Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes

Relaterede tekster

0
Livestream Replay - Disney Infinity 2.0

Livestream Replay - Disney Infinity 2.0

NYHED. Skrevet af Lee West

Gik du glip af vores livestream med fokus på Disney Infinity 2.0, så kan du se eller gense de to timer her. Vi tager i denne udgave af Gamereactor Live hul på den...

0
Disney Infinity 2.0 er på dagens Live-program

Disney Infinity 2.0 er på dagens Live-program

NYHED. Skrevet af Lee West

Disney Infinity kommer i et hav af udformninger: med og uden Marvel Helte, som Pirat-sæt, Disney-figurer, og med en etter og en to'er. Vi tager i dagens Gamereactor...Indlæser mere indhold