Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
White Night

Ny gameplay-video fra horror-spillet White Night

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den franske udvikler Osom Studio vil skræmme os til marts. Det film noir-lignende horror-spil White Night tager traditionelt survival horror-gameplay såsom udforskning og gådeløsning, og blander det med en helt unik præsentation.

Man starter i et mørkt herskabshus efter at have været udsat for et biluheld, og herefter skal man forsøge at løse bygningens mysterium. Lys skærer gennem mørket, viser os vej og beskytter os. White Night udkommer d. 3 marts på PC, Mac og Linux, hvorefter spillet vil komme til PS4 og Xbox One senere samme uge. Her er en gameplay-trailer fra spillet samt nogle billeder:

HQ
White NightWhite Night
White Night
White NightWhite Night

Relaterede tekster

0
8. december: Sierra Games Bundle

8. december: Sierra Games Bundle

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Gamereactor's store julekalender kører derud af, og vi har indsamlet præmier for tusindvis af kroner, som er vi glæder os til at give videre til jer flittige læsere. Der...Indlæser mere indhold