Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Wolfenstein: The New Order

Vandt du den lækre boksudgave af Wolfenstein?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kan du huske det? Vores Årets spil-konkurrence? Tjae det kan vi næsten heller ikke. Men det var noget med at fortælle om jeres bud på årets spil i vores søndagsspecial. Vi kan som sagt næsten ikke huske de nærmere detaljer. Det kan I og især Jonas med brugernavnet Videospil til gengæld.

Om ikke andet har han nu spurgt så mange gange på vindernavnet, at vi næsten ikke kan gøre andet end at annoncere en af slagsen.

Vinderen blev Lee West med brugernavnet Lee West.

Ja, okay, det kan godt være at de to herrer har haft deres kontroverser på siden, men åbenbart må man ikke engang være med og hævne sig selvom man er chefredaktør.

Så vinderen er... Videospil.

Han skrev blandt andet følgende om Årets rollespil:

3. Dark Souls 2 - Her er ikke kælet for den brede masse, men nærmere en specifik lille del af hardcore gamere. Spillet er svært, men mindst ligeså givende. Dark Souls 2 er som sagt ikke for alle, men det er et stykke veldrejet trial and error rpg og det kan man kun have respekt for i en tid, hvor udgiverne ofte sigter så bredt som muligt (jeg kigger på jer Ubisoft).

2. South Park: Stick of Truth - Endelig et South Park spil der formår at fange seriens humor - måske fordi spillet er skabt af seriens skabere, Matt Stone og Trey Parker. Men ikke nok med det, så er det også et vellavet rollespil, lavet af RPG-veteraner fra Obsidian. Et gennemført underholdende spil, ikke kun for fans af serien, men for alle voksne med lettere plat humor. Nu håber vi bare, at de genudgiver det til PS4 og Xbox One.

1. Dragon Age Inquisition - Den seneste spil i Dragon Age serien er et Fantasy RPG done right og samtidig en perle fra Bioware. Spillet er som en legeplads for alle rollespilsfans. Historien er medrivende, karakterne dybe, verdenen levende og kampsystemet tilfredsstillende. Med sværhedsgrader fra den overbærende easy til den uforgivne insane gør også at alle kan være med. Dragon Age Inquisition er uden tvivl sidste års bedste rollespil, måske endda sidste års bedste spil.

Vi satser på, at han så måske dropper ad-block på siden, nu kan han om ikke andet gå amok med at skyde nazister. Tillykke!

Wolfenstein: The New Order

Relaterede tekster

Vandt du den lækre boksudgave af Wolfenstein?

Vandt du den lækre boksudgave af Wolfenstein?

NYHED. Skrevet af Lee West

Kan du huske det? Vores Årets spil-konkurrence? Tjae det kan vi næsten heller ikke. Men det var noget med at fortælle om jeres bud på årets spil i vores søndagsspecial....

Stor GOTY-konkurrence i dag

Stor GOTY-konkurrence i dag

NYHED. Skrevet af Lee West

Den står på overblik (og hånden på hjertet genbrug - men hey: Vi skal også holde en smule fri) i dagens søndagsspecial, når vi gennemgår alle Årets Spil-kategorierne. Til...Indlæser mere indhold