Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fable Legends

Fable Legends: Bliver gratis at spille + nye billeder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har nu modtaget en smule mere information og en god stak nye billeder fra det kommende Fable Legends.

Evolve og Fable Legends virker måske som to forskellige spil, men der er også flere ligheder end ved første øjekast. Ud fra vores tid med Evolve ved vi at det er en spiloplevelse, der kræver teamwork og præcision meget af tiden, hvis det skal fungere. Som konstateret i vores preview virker Fable Legends på nuværende tidspunkt som en nemmere vej ind i denne sub-genre.

Ligesom med Evolve spurgte vi os dog om, hvor længe spil af denne type vil kunne holde vores opmærksomhed, samt hvorvidt det vil lykkedes at samle en gruppe spillere, der er dedikerede nok til at få det maksimale ud af oplevelsen over længere tid.

Noget kan dog tyde på at antallet af spillere ikke bliver et stort problem for Fable Legends. Spillet bliver nemlig gratis at hente. Det vil efter sigende foregå efter samme salgsmodel som Killer Instinct, altså kort sagt et spil uden de store begrænsninger for at få spilleren til pengepungen.

Heltene i spillet vil så være i rotation ligesom eksempelvis flere MOBA-spil, naturligvis med mulighed for at indkøbe din favoritfigur for en permanent plads i udvalget.

Hverken udvidelser eller nye baner vil koste penge, hvis alt går efter planen

Fable Legends
Fable Legends
Fable LegendsFable Legends
Fable Legends
Fable LegendsFable LegendsFable Legends
Fable LegendsFable LegendsFable LegendsFable Legends
Fable Legends
Fable Legends
Fable Legends
Fable Legends

Relaterede tekster

3
Fable Legends er nu lukket

Fable Legends er nu lukket

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at Lionhead Studios blev lukket af Microsoft for nylig, så er deres spil, Fable Legends, nu offline permanent. Det lader ikke til at projektet er blevet samlet op...Indlæser mere indhold