Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fable Legends

Fable Legends får udgivelsesdato

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For et stykke tid siden fik vi at vide, at spillet Fable Legends ville udkomme som et free-to-play spil til både PC og Xbox One. Vi fik også at vide, at spillet ville udkomme en gang til oktober, og nu har Lionhead Studios indskærpet udgivelsesvinduet til en specifik dato, nemlig d. 13 oktober.

Med Fable Legends tager Lionhead Studios den kendte spilserie i en ny retning, hvor man nu spiller fire spillere mod en. Den femte spiller kæmper ikke direkte mod holdet, men sender i stedet fjendtlige styrker efter sine modstandere, og sætter fælder i banen, meget lig et RTS-spil. Det er så op til de fire holdspillere at overleve, mens de oplever spillet fra tredjepersonsperspektiv.

Det er et spændende koncept, som vi glæder os at se i praksis, når spillet udkommer om en tre måneders tid.

Fable Legends

Relaterede tekster

3
Fable Legends er nu lukket

Fable Legends er nu lukket

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at Lionhead Studios blev lukket af Microsoft for nylig, så er deres spil, Fable Legends, nu offline permanent. Det lader ikke til at projektet er blevet samlet op...Indlæser mere indhold