Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Wolfenstein: The New Order

Stemmeskuespiller afslører nyt Wolfenstein

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Alicja Bachleda-Curuś er stemmeskuespilleren bag Anya Oliwa i svenske Machine Games' reboot af Id Software's klassiske Wolfenstein, Wolfenstein: The New Order. Det var en stor success, og derfor var det kun et spørgsmål om tid, før en efterfølger ville blive afsløret.

Nu lader denne efterfølger til at være lækket, takket være ingen ringere end Alicja Bachleda-Curuś, som tilfældigvis svarede på et spørgsmål om Bethesda således:

"I'm working on a video game, first part of which I have already made. Now we're making a second one, which will take two more years. I played this game as a child. I was very happy when I got to the point where I could shoot Hitler."

Dette betyder, at vi ikke bør forvente en efterfølger til Wolfenstein: The New Order før 2017, men det er selvfølgelig stadig gode nyheder.

Wolfenstein: The New OrderWolfenstein: The New Order
Wolfenstein: The New OrderWolfenstein: The New OrderWolfenstein: The New Order
Wolfenstein: The New OrderWolfenstein: The New OrderWolfenstein: The New Order

Tak Game Pressure

Wolfenstein: The New Order

Relaterede tekster

Vandt du den lækre boksudgave af Wolfenstein?

Vandt du den lækre boksudgave af Wolfenstein?

NYHED. Skrevet af Lee West

Kan du huske det? Vores Årets spil-konkurrence? Tjae det kan vi næsten heller ikke. Men det var noget med at fortælle om jeres bud på årets spil i vores søndagsspecial....

Stor GOTY-konkurrence i dag

Stor GOTY-konkurrence i dag

NYHED. Skrevet af Lee West

Den står på overblik (og hånden på hjertet genbrug - men hey: Vi skal også holde en smule fri) i dagens søndagsspecial, når vi gennemgår alle Årets Spil-kategorierne. Til...Indlæser mere indhold