Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Skylanders Superchargers

Ræs med Gamereactor i Skylanders Superchargers og vind!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Skylanders Superchargers er ude nu, og nu har vi her på Gamereactor, i samarbejde med Activision, glæden af et præsentere vores store Speed Run-konkurrence, hvor du har mulighed for både at vise dine racing-evner på forskellige Skylanders-baner, og vinde fede præmier.

Du kan vinde ved at uploade en video til UserTV, der viser din bedste tid med enten Dive Bomber, Sky Slicer eller Jet Stream på en given singleplayer-bane i spillet. Du kan læse meget mere på vores Skylanders-side

Skylanders Superchargers

Relaterede tekster

0
Skylanders SuperchargersScore

Skylanders Superchargers

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

Da Katrine besøgte udviklerne bag Skylanders Superchargers i USA, blev hun lovet et episk eventyr. Nu har hun sat sig bag rettet for at finde ud af, om det fartspækkede spil holder, hvad det lover.

2
Skylanders Superchargers

Skylanders Superchargers

PREVIEW. Skrevet af Katrine Baumgardt

Katrine fandt sit indre barn frem og tilbragte en hel dag på Vicarious Visions' hjemmebane i USA for at høre om og afprøve dele af det kommende Skylanders Superchargers-spil - og for at lege lidt med bilerne!Indlæser mere indhold