Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
White Night

8. december: Sierra Games Bundle

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gamereactor's store julekalender kører derud af, og vi har indsamlet præmier for tusindvis af kroner, som er vi glæder os til at give videre til jer flittige læsere. Der er keyboards, spil, swag og meget mere i årets julekalender, og du kan vinde nye præmier her på konkurrence-siden hver dag! Denne gang er præmien en samling af flere titler, nemlig en Sierra Games Bundle, der består af King's Quest til PS4, Velocity 2X til PC, Shiftlings til PC og White Night til PC. Smut forbi vores konkurrence-side for at deltage. I dag skal du se Grinch. Det er en ordre.

White Night

Relaterede tekster

0
8. december: Sierra Games Bundle

8. december: Sierra Games Bundle

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Gamereactor's store julekalender kører derud af, og vi har indsamlet præmier for tusindvis af kroner, som er vi glæder os til at give videre til jer flittige læsere. Der...Indlæser mere indhold