Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fable Legends

PlayStation hyrer eks-Lionhead-ansatte

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I denne uge afslørede Microsoft at de vil lukke Lionhead Studios og aflyse Fable Legends. Dette betyder selvfølgelig, at kontoret i Guildford, UK bliver lukket, og at de fleste medarbejdere snart er uden arbejde. Dette kommer dog, måske, ikke til at vare alt for længe, da PlayStation angiveligvis gerne vil "tage en snak" med alle de eks-ansatte. Twitter-kontoen PlayStation Jobs skriver nemlig følgende:

"We're having a #Recruitment Event in Guildford for everyone at #LionheadStudios on Monday, please come along for a drink and a chat...1/2"

Fable Legends

Relaterede tekster

3
Fable Legends er nu lukket

Fable Legends er nu lukket

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at Lionhead Studios blev lukket af Microsoft for nylig, så er deres spil, Fable Legends, nu offline permanent. Det lader ikke til at projektet er blevet samlet op...Indlæser mere indhold