Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fable Legends

Der er stadig håb for Fable Legends

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det lader alligevel til, at al håb for Fable Legends ikke er tabt, på trods af at Lionhead Studios blev lukket i sidste måned. MCV kan nemlig rapportere, at tidligere ansatte bliver spurgt via en rundspørge, om de kunne tænke sig at fortsætte udviklingen som et uafhængigt studie. Microsoft har ikke ville bekræfte dette, men igen, de afviser det heller ikke.

"We aren't sharing additional details beyond that we have ceased development on Fable Legends, and are in discussions with employees at Lionhead about our proposed closure of the studio as well."

Fable Legends

Relaterede tekster

3
Fable Legends er nu lukket

Fable Legends er nu lukket

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at Lionhead Studios blev lukket af Microsoft for nylig, så er deres spil, Fable Legends, nu offline permanent. Det lader ikke til at projektet er blevet samlet op...Indlæser mere indhold