Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Wolfenstein: The New Order

Rygte: Har Bethesda lige afsløret deres nye Wolfenstein-spil?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Under de allerførste sekunder til Bethesdas E3-konference, viste de en ganske kort introduktion med en animation af en gammeldags DOS prompt, der er igang med at starte en række forskellige programmer op. Det var ikke synligt særligt længe,, men internettet overser jo aldrig noget, så en skarp bruger på Twitter lagde mærke til en sjov detalje. Bethasda lader nemlig til at have afsløret mere, end hvad vi i første omgang troede. På billedet fremgår nemlig navnet på deres næste Wolfenstein spil.

Som du kan se på billedet nedenunder, hedder spillet angiveligt New Colossus og har ingen kendt udgivelsesdato. Bethesda nævnet intet om dette efterfølgende i deres pressekonference, men måske får vi mere at vide under senere pressekonferencer. Det er dog højst sandsynligt "blot" et lille hint til, hvad de vil vise frem til Gamescom.

Wolfenstein: The New Order

Relaterede tekster

Vandt du den lækre boksudgave af Wolfenstein?

Vandt du den lækre boksudgave af Wolfenstein?

NYHED. Skrevet af Lee West

Kan du huske det? Vores Årets spil-konkurrence? Tjae det kan vi næsten heller ikke. Men det var noget med at fortælle om jeres bud på årets spil i vores søndagsspecial....

Stor GOTY-konkurrence i dag

Stor GOTY-konkurrence i dag

NYHED. Skrevet af Lee West

Den står på overblik (og hånden på hjertet genbrug - men hey: Vi skal også holde en smule fri) i dagens søndagsspecial, når vi gennemgår alle Årets Spil-kategorierne. Til...Indlæser mere indhold