Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Detective Pikachu

Studiet bag Interstellar og Dark Knight laver Pokémon-spillefilm

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke meget, der er blevet sagt eller hørt om Detective Pikachu: Birth of a New Duo, en download-titel til Nintendo 3DS, der foregår i en verden hvor Pokémons opfører sig som almindelige dyr - med undtagelse af en særlig Pikachu der opnår selvbevidsthed og bliver detektiv.

Men den unikke karakter bliver også hovedperson i en live-action spillefilm, der netop er blevet godkendt. The Pokémon Company har indgået en aftale om at licensere filmrettighederne til de farverige lommemonstre til Legendary Entertainment, produktionsselskabet bag film som Interstellar, 300, Christopher Nolans Batman-trilogi og Man of Steel.

Planen er at få pre-produktionen hurtigt overstået, så man kan gå i gang med selve produktionen i 2017, skriver Variety. Universal Pictures skal distribuere filmen globalt.

Detective Pikachu

Relaterede teksterIndlæser mere indhold