Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Batman: The Telltale Series

Næste Batman-episode er ude i næste måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Telltale godt nok har afsløret tidligere, at de ønsker at der skal udkomme én Batman-episode om måneden, har der alligevel hersket tvivl om hvorvidt den anden episode faktisk vil udkomme i september, og hvis ja, hvornår på måneden.

Nu fortæller Telltales Job Stauffer i et interview med IBTimes, at den næste episode af Batman: The Telltale Series faktisk vil udkomme i næste måned, men tættere på d. 13 september, snarere end tidligt på måneden.

Derudover fortæller Stauffer også, at udvikleren er bekendt med at fans er trætte af den ujævne udgivelsesstrategi, og det er noget de kigger på i fremtiden.

Batman: The Telltale Series

Relaterede tekster

Batman: The Telltale Series - Episode 1Score

Batman: The Telltale Series - Episode 1

ANMELDELSE. Skrevet af Paul Davies

Hollywood-produktionskvalitet, hårdslående scener og storslåede karakterudvikling gør Batman, det nye interaktive eventyr fra Telltale Games, pengene værd.Indlæser mere indhold