Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Destiny

Ingen planer om Playstation 4 Pro-opdatering til Destiny

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Playstation 4 Pro er ved at være på trapperne, og imens mange store titler såsom Battlefield 1 og Call of Duty: Infinite Warfare vil blive opdateret til den nye konsol, har Bungie sagt at der ikke er en Playstation 4 Pro-opdatering på vej til Destiny.

I et interview hos Gamespot fortæller Bungie's Scott Taylor, at der ikke er planer om en opdatering, heller ikke med den kommende Rise of Iron-udvidelse:

GameSpot: "Are you planning on any support for PS4 Pro?"

Scott Taylor: "No."

GameSpot: "No? With Rise of Iron?"

Scott Taylor: "Yeah. Not for Rise of Iron. Maybe as far as the future. We have nothing to announce today, but I mean we'll be looking at [that]."

Som det ser ud nu, har Bungie ingen planer om at opdatere det populære Destiny, omend det heller ikke er komplet afvist for fremtiden.

Den nyeste udvidelse Rise of Iron udkommer den 20. september.

Destiny

Relaterede tekster

9
Destiny: The Taken KingScore

Destiny: The Taken King

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Det er et år siden at Destiny udkom, og nu tilbyder The Taken King et kæmpe skud nødvendigt indhold.Indlæser mere indhold