Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Sony: PS4 Pro-marketing er ikke vildledende

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sonys store PlayStation-møde bød på den formelle afsløring af PlayStation 4 Pro, og et af de aspekter som Sony virkelig ønskede at tale en del om under mødet var konsollens understøttelse af 4K. Dog kører stort set ingen af spillene på konsollen egentlig i sand 4K, men bliver opskaleret til den højere opløsning, og det mener nogle forbrugere er falsk maresføring.

Andrew House snakkede om netop dette for nylig i et interview med Digital Spy, hvor han svarede således på beskyldningen om vildledende marketing:

"No, I don't think so. I think that whatever the term is, it's a question of whether people see a demonstrable difference in the game experience or not, rather than the term we use to apply to it.

"I think that's what people are looking for and they'll make their judgement as to whether that's working for them or not."

Nogle spil kører dog i 4K, såsom The Last of Us og The Elder Scrolls Online, men det lader til at være de fleste spil som benytter opskalering i stedet.

Sony: PS4 Pro-marketing er ikke vildledende


Indlæser mere indhold