Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

PlayStation 4 Pro har 1GB RAM mere end standardmodellen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi er efterhånden blevet vant til, at nye konsolgenerationer introducerer mange flere RAM i maskinerne, men dette står nu til at ændre sig. Sony forsøger sig nemlig med en anderledes strategi med PlayStation 4 Pro, som ikke skal ses som starten på en ny generation, men snarere end mindre opgradering.

Derfor har konsollen bare 1GB RAM mere end standardmodellen.

I et nyt interview med IGN forklarer maskinens arkitekt, Mark Cerny, at det skyldes at konsollen fortsat skal høre til i samme familie som den almindelige model.

"We felt games needed a little more memory, about 10 percent more, so we added about 1GB of slow, conventional DRAM to the console"

Derudover tilføjede han, at konsollen kan yderligere benytte 512MB ekstra af den eksisterende RAM, men at disse to tilsammen gør en stor forskel for udviklere.

PlayStation 4 Pro har 1GB RAM mere end standardmodellen


Indlæser mere indhold