Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Amnesia Collection

Amnesia Collection får ikke en PS4 Pro-opdatering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Amnesia Collection udkommer til Playstation 4 senere på måneden, og den uhyggelige serie ser ikke ud til at få en Playstation 4 Pro-opdatering.

Gamingbolt har haft muligheden for at snakke med Creative Director Thomas Grip, der siger, at Amnesia Collection ikke vil få en opdatering til Playstation 4 Pro, men at Amnesia: The Dark Descent vil køre i opløsningen 1080p, samt 60 billeder i sekundet på både den originale PS4 samt PS4 Pro.

Derimod vil efterfølgeren, Amnesia: A Machine for Pigs, måske blive låst til 30 billeder i sekundet, grundet problemer med fysikken på PS4 og PS4 Pro.

Amnesia Collection kommer til Playstation 4 den 22. november.

Amnesia Collection

Relaterede tekster

0
Dagens GR Live: Amnesia Collection

Dagens GR Live: Amnesia Collection

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Amnesia-serien er kendt for at være blandt de mest skræmmende spiloplevelser nogensine, men tidligere har man kun kunne opleve seriens diverse kapitler på PC. Dette står...

5
Amnesia kommer til PlayStation 4

Amnesia kommer til PlayStation 4

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Til stor glæde har Frictional Games og The Chinese Room annonceret, at deres horror-kult fænomen Amnesia-serien vil finde sin vej til PlayStation 4-ejerne den 22....Indlæser mere indhold