Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gang Beasts

Gang Beasts på PS4 er forsinket

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Et af de spil vi adskillige gange har vist i forbindelse med vores Gamereactor-olympiade har været Gang Beasts, et fysisk multiplayer-spil hvor det handler om at bryde og kaste rundt med sine modstandere.

Der har været en PS4-version under udvikling i hvad der lader til at være en evighed, men nu er det blevet gjort klart fra udviklerens side at en udgivelse i 2016 ikke kan lade sig gøre.

Spillets officielle FAQ siger nu:

"We have been working hard to make a PlayStation 4 build of Gang Beasts for submission to Sony (for a potential 2016 release), unfortunately there are still some modifications and fixes to make before we can make a submission and it is now too late in the year to certify the game for a 2016 release, we understand that this is disappointing for PS4 owners wanting to play the game and are pushing to make the submission as soon as we can to make a Q1 2017 release date feasible."

Herunder kan du se hvorfor Gamereactor-holdet er så vilde med Gang Beasts.

HQ
Gang Beasts

Relaterede tekster

2
Gang BeastsScore

Gang Beasts

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Baad Mai

En sikker opskrift på en hyggelig aften med vennerne der desværre bliver holdt tilbage af tekniske problemer.

2
Gang Beasts på PS4 er forsinket

Gang Beasts på PS4 er forsinket

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Et af de spil vi adskillige gange har vist i forbindelse med vores Gamereactor-olympiade har været Gang Beasts, et fysisk multiplayer-spil hvor det handler om at bryde og...

2
Gang Beasts går i åben beta

Gang Beasts går i åben beta

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Gang Beasts er et af de mest underholdende lokale multiplayer-spil under udvikling lige nu, og spillet lige nu under udvikling til PS4, og kan fås i en Early...Indlæser mere indhold