Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
World of Warcraft: Legion

Burning Crusade-invasioner på vej til World of Warcraft

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den evige fjende Burning Legion sover aldrig, og de stopper aldrig deres forsøg på at indtage Azeroth. Kort før udgivelsen af den seneste udvidelse, World of Warcraft: Legion, startede Blizzard en masse invasioner, der samlede folk, uanset level, rundt omkring i den åbne verden, for at kæmpe mod den fælles fjende.

Med den kommende patch 7.2, der har fået navnet The Tomb of Sargeras, vil legionen starte invasioner forskellige steder i det nye kontinent, Broken Isle, som den seneste udvidelse tilføjede til spillet.

De nye invasioner vil både være et supplement for folk der er igang med at stige i level, men også helte, der har ramt loftet for det maksimale level. Monstre skalerer efter spillerens karakter, dog vil belønningerne ikke være ligeså gode, som det var tilfældet før udgivelsen af Legion-udvidelsen.

Blizzard lover også, at ens progression imens man stiger i level ikke vil blive generet af disse invasioner, hvis man ikke ønsker at deltage i dem.

Læs mere om den kommende opdatering her.

World of Warcraft: Legion

Relaterede teksterIndlæser mere indhold