Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Mass Effect: Andromeda

Her er den sidste del af vores Mass Effect: Andromeda-konkurrence!


Efter lang tids ventetid vender vores Mass Effect: Andromeda-konkurrence endelig tilbage. Se videoen herunder, og svar på det sidste spørgsmål.

Spørgsmål 3: Tips & Tricks: Multiplayer
I Mass Effect: Andromeda finder vi både frodige og golde planeter. Hvis du skulle pitche en planet til Bioware, hvordan skulle den så se ud?

<b>Spørgsmål 2: Tips & Tricks: Single Player
Ryder er spillets Pathfinder, og selvom det så sandelig er en flatterende titel, hvad skulle din titel som leder af ekspeditionen være?

<b>Spørgsmål 1: Unboxing Video
Mass Effect: Andromeda er fyldt med spændende planeter, men hvis du skulle navngive din egen som et nyt potentielt hjemsted, hvad skulle den så hedde?

Mass Effect: Andromeda er lige om hjørnet, og med spillet forsøger Bioware og EA at påbegynde en ny episk rumrejse, med nye karakterer, spændende verdener og interessante historier.

Det vil vi gerne fejre her på Gamereactor ved at lave en trio af fede videoer til jer, og i den forbindelse tilbyde jer muligheden for at vinde en fed Collector's Edition!

Denne nyhed bliver opdateret tre gange, og hver gang indsætter vi en fed video og et spørgsmål, som I ganske enkelt skal besvare i kommentarfeltet.

Præmien er som sagt en Collector's Edition, der indeholder en Steelbook, samt en fed fjernstyret version af Nomad-køretøjet i spillet.

Vi glæder os til at læse alle jeres besvarelser i den nærmeste fremtid. Vi ses i Andromeda-galaksen!

Mass Effect: Andromeda