Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Mario Kart 8 Deluxe

Mercedes-DLC er med i Mario Kart 8 Deluxe

Når Nintendo i sin tid offentliggjorde Mario Kart 8 til Nintendo Switch, udtalte de: "all additional DLC are included into the game". Dette er trods alt Deluxe Edition. Hvis du stadig er usikker på, hvad denne all additional DLC består af, kan vi nu klarlægge det hele for dig. For Nintendo tilføjer mere end karakter-pakkerne og banerne: deres samarbejde med det tyske bil-firma, Mercedes-Benz, er stadig gældende og derfor vil det fortsat være muligt at køre rundt i en Mercedes.

For at få fat i køretøjet, er du "bare" nødt til at køre en masse. Du åbner for nye biler (Mercedes inklusiv) ved at indtjene mønter, som du tjener ved at køre. Der er dog nogle dele/biler der kræver MANGE mønter, så du vil nok skulle køre et godt stykke tid.

At have Mercedes i Mario Kart 8 skilte i sin tid vandende hos fanbasen. Der var mange, der mente, at som gratis indhold passede det fremragende ind i spillet. Andre så samarbejdet som skamløs reklame. Derfor er det interessant, at de har valgt at fastholde samarbejdet. Samarbejdet inkluderer Mercedes GLA og W 25 Silver Arrow.

Mario Kart 8 Deluxe