Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Infinite Warfare

Activision udfører fyringsrunde oven på Call of Duty: Infinite Warfare-salg

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til trods for at Call of Duty: Infinite Warfare tog kronen som den største spiludgivelse sidste år, og uden tvivl endnu en gang har sat mange konkurrenter på plads, så formåede spillet ikke at nå Call of Duty: Black Ops III, og nu betaler udvikleren prisen.

Kotaku kan nemlig rapportere, at Activision har gennemgået en fyringsrunde der ikke har påvirket Blizzard, men snarere udelukkende gælder diverse Activision-udviklingsstudier som Beenox og særligt Infinity Ward, der har måtte fyre 20 ansatte.

"Activision Publishing is realigning our resources to support our upcoming slate and adapt to the accelerating transition to digital, including opportunities for digital add-on content," har Activision udtalt i en meddelelse.

Tror du at Call of Duty: WWII kan få skuden på ret køl?

Call of Duty: Infinite Warfare

Relaterede tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet af Katrine Baumgardt

På en tur til London fik Katrine lov til at stifte bekendtskab med det nye Call of Duty: Infinite Warfare, og alt hvad det har at byde på. Læs om oplevelsen her.Indlæser mere indhold