Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Project Cars 2

Project Cars 2 kan ikke love 60fps på konsollerne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Godt nok eksisterede der en tid hvor bilspil lå under de silkebløde 60fps, men på det seneste, blandt andet via Gran Turismo og Forza, er det blevet forventet at en hardcore raceroplevelse afvikles med en højere billedehastighed. Selvom Gran Turismo Sport og Forza Motorsport 7 kommer til at ramme denne hellige gral, så er det ikke sikkert at Project Cars 2 kan følge med.

Spillets instruktør, Ian Bell, har snakket lidt med nogle brugere på GT Planet om spillet, og her fortæller han at spillet lige nu kører i 4K og under 30fps på Xbox One X, men at det er usandsynligt at de kan forbedre denne opsætning.

Til sidst slutter han af med, at man ikke bør forvente 60fps på nogle af konsollerne, og her antager vi at han også inkluderer PS4 Pro og Xbox One X.

Project Cars 2

Relaterede tekster

Project Cars 2Score

Project Cars 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har spændt sikkerhedsselen, brugt flere timer på at indstille, kørt masser af fede løb og kan nu fortælle om sine oplevelser med Project Cars 2.Indlæser mere indhold