Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Batman: The Telltale Series

Rygte: Telltale afslører nyt Batman-spil i denne uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ja, så sent som en for time siden bragte vi et rygte her på Gamereactor, der lader til at foreslå at Telltale planlægger at løfte sløret en ny sæson af Wolf Among Us ved San Diego Comic Con.

Men noget tyder på, at udvikleren måske enten har flere afsløringer i ærmet, ellers er der bare flere teorier i luften om hvad det egentlig drejer sig om.

New Zealand's Film & Video Labelling Body har aldersmærket et Season Pass for noget kaldet "Batman: The Enemy Within, og flere spekulerer på om hvorvidt der er tale om Warner Bros.' eget Batman-spil, dog er projektet instrueret af Kent Mudle, en mand der har stået bag adskillige Telltale-projekter tidligere.

Tror du at de arbejder på et nyt Telltale Batman-spil?

Batman: The Telltale Series

Relaterede tekster

Batman: The Telltale Series - Episode 1Score

Batman: The Telltale Series - Episode 1

ANMELDELSE. Skrevet af Paul Davies

Hollywood-produktionskvalitet, hårdslående scener og storslåede karakterudvikling gør Batman, det nye interaktive eventyr fra Telltale Games, pengene værd.Indlæser mere indhold