Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Doom

Alle Doom-udvidelser er nu gratis

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom vi aldrig fik en rigtig singleplayer-udvidelse til Doom fik vi i stedet en række nye baner og indhold til spillets multiplayer-del. Nu, takket være en ny opdatering kaldet "6.66", er alt dette indhold gratis... for altid.

De tre udvidelser, der hedder Unto the Evil, Hell Followed og Bloodfall, kan nu hentes gratis på alle tre platforme, og de plejede tilsammen at have en værdi på $39.99.

Hvis du endnu ikke ejer Doom så er prisen blevet sat ned til $14.99 på digitale platforme, og spillet kan afprøves gratis i weekenden på PC og Xbox One, og på PS4 i næste weekend.

Doom

Relaterede tekster

Vi anmelder Doom på SwitchScore

Vi anmelder Doom på Switch

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Bethesda ønsker at arbejde tættere sammen med Nintendo, og derfor udgiver de Doom på Switch. Men har oplevelsen overlevet rejsen til hybriden?

DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Doom er tilbage og vi har kastet Sebastian ind i kampen mod horder af dæmoner. Du kan læse, hvad der kom ud af det her.

2
Se tre minutters Doom på Switch

Se tre minutters Doom på Switch

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at have været en gigantisk succes for id Software og Bethesda sidste år, står Doom nu til at debutere på Nintendo Switch om bare få dage. Det har været en kæmpe...Indlæser mere indhold