Gamereactor Internationalt Dansk / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Dirt 4

Deltag i vores Dirt 4-turnering og vind fede præmier!

Klik ind på vores turneringsside her!

Codemasters fortsætter med at udgive bilspil af skyhøj kvalitet, og det seneste skud på stammen er Dirt 4, der udkom tilbage i starten af juni på PC, PS4 og Xbox One. Ligesom vi gjorde tidligere i anledning af udgivelsen af Dirt Rally har vi endnu en turnering klar til jer, hvor I kan bevise om hvorvidt I er den hurtigste bag rattet, og vinde fede præmier!

Førstepræmien er et Thrustmaster T150 Pro Force Feedback-ratsæt med pedaler, og det går til den hurtigste deltager. Andenpræmien, der uddeles til den hurtigste tid fra hvert land i Norden er et Thrustmaster TMX FFB til en valgfri platform. Derudover udlodder vi også en række hoodies og t-shirts. Der er med andre ord fede præmier på højkant, og det er ganske let at deltage.

For at deltage skal du først og fremmest ansøge Gamereactor som ven på på den platform du ønsker at deltage på. Det gør du ved at søge efter "GamereactorLive" på enten PlayStation Network, Xbox Live eller Steam. Herefter skal du navigere ind i Dirt 4, og sætte en tid i Wildwood First Sprint i en Ford Fiesta R2 TACH Motorsport, som er en del af Clubman Cup, kampagnens første event. Herinde kan du prøve så mange gange så muligt, og du skal huske at tage et skærmbillede af dit løb, såvel som en optagelse.

Har du en tid du er tilfreds med, så kig forbi vores turneringsside og indtast den. Er du blandt top 20, beder vi dig om at indsende skærmbilledet og videoen.

Vi ses bag rattet!

Dirt 4