Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
World of Warcraft: Legion

World of Warcraft 7.3-opdateringen bliver den sidste store opdatering til Legion-udvidelsen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den næste udvidelse til World of Warcraft bliver afsløret på dette års Blizzcon, og den sidste store opdatering til World of Warcraft: Legion-udvidelsen udkommer snart.

Til sidste års Blizzcon blev det afsløret, at opdatering 7.3 vil blive den sidste, store opdatering til den nuværende udvidelse. Dette betyder selvfølgeligt ikke, at fejl og mindre opdateringer er skrinlagt, men det betyder, at der ikke kommer mere nyt indhold i samme omfang som de forhenværende opdateringer.

Blizzard har i flere år lovet spillets fans, at der i fremtiden vil være færre perioder, hvor spillerne føler at de mangler indhold, og dette løfte er endeligt blevet holdt med spillets seneste udvidelse.

7.3-opdateringen vil blandt andet bringe en ny dungeon, et nyt raid, og en ny tilføjelse, der gør det muligt for spilleren at opgradere de relics, der er blevet sat i spillerens artifact-våben. Hver relic får et lille talenttræ, hvor spilleren herefter kan opgradere alt fra såkaldt item level og ekstra funktioner.

Der vil også komme den nye Argus-planet, der vil fungerer ligesom det tidligere Isle of Thunder-område, der blev indført under World of Warcraft: Mists of Pandaria-udvidelsen. Der vil være nye daglige missioner, nye fraktioner, og mulighed for at få nye kæledyr og ridedyr. Det vil dog ikke være muligt at flyve i området.

World of Warcraft: Legion 7.3-opdateringen udkommer onsdag den 30 august.

World of Warcraft: Legion

Relaterede teksterIndlæser mere indhold