Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Det tredje spørgsmål er ankommet i vores store Destiny 2-konkurrence!


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Destiny 2

Ovenover kan du se hvad der er på spil. Ja, det er en hvid PlayStation 4 Pro Destiny 2 Bundle! Har du hvad der skal til for at vinde? Så skal du bare se videoen lige herunder, og svare på følgende spørgsmål i kommentarfeltet. Og nu hvor du er her, så kan du herunder finde en sammenfatning af alt det vi har skrevet om og optaget fra Bungies kommende storspil.

3: Magnus fortæller her om alle de forskellige aktiviter Destiny 2 kan tilbyde. Hvilken er din favorit, og hvorfor?

2: Baseret på hvad Magnus fortæller om Destiny 2's historie, hvilke, hvilke forventninger har du så til historien i spillet?

1: Baseret på hvad Dóri og Magnus fortæller om Destiny 2 i videoen, hvad ser du så mest frem til i spillet?

Destiny 2 er lige på trapperne, og imens du sidder med kløe i fingrene og længsel efter at dykke hovedkuls ned i Bungies ambitiøse opfølger, så kan du jo passende slå et smut forbi her og deltage i vores store konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde en ret fed præmie. Ja, vi sætter en hvid PlayStation 4 Pro Bundle sammen med Destiny 2 til PlayStation 4 på højkant, og det er ret simpelt at vinde.

Det eneste du skal gøre er at besvare de spørgsmål der er markeret med fed skrift i toppen af nyheden, og mangler du inspiration til at svare spørgsmålet på overbevisende vis? Ja, så læs endelig videre.

For ser du, udover at producere en række videoer til jer som fortæller jer om alt hvad I bør vide om Destiny 2, så benytter vi samtidig denne nyhedsartikel som samlingspunkt for al den dækning vi har lavet af spillet.

Ønsker du at vide mere om historien har Bungie udgivet en række fede trailere baseret på de diverse karakterer i spillet, og dem kan du se her. Historien er et stort fokus i efterfølgeren, og det er indholdsmængden også. Faktisk har Bungie afsløret at der er over 80 missioner, og det betyder at der er mere indhold i Destiny 2 end i noget andet Bungie-spil. Du kan læse mere om indholdet her.

Men, hvordan føles Destiny 2 egentlig at spillet? Jamen, det kan vi skam også hjælpe jer med, for herunder finder I et udvalg af gameplay-optagelser, som gerne skulle hjælpe med at give en ide om hvad spillet kan.

Først og fremmest kan vi her, takket være vores egen optagelse, vise jer lidt om hvad der sker i den europæiske Dead Zone, der byder på nye fjender, masser af missioner og meget mere.

Overvejer du at købe Destiny 2 til PC? Vi har optaget masser af gameplay fra PC-versionen, og det kan du kan se herunder.

Mangler du at høre lidt fra udviklerne? Vi har tidligere taget en snak med Thomas Gawrys og David Shaw fra Bungie om ambitionsniveauet i spillet.

Tidligere har vi, som mange andre, afprøvet spillets beta, og herunder kan du se to timers uredigeret gameplay.

Desuden opdaterer vi denne nyhed med vores anmeldelse når vi kommer så langt, så indtil videre er der ikke mere at sige end: "Deltag i konkurrence og vind, Guardian!"