Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gear Club Unlimited

Gear Club Unlimited bliver et eksklusivt bilspil til Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bilentusiaster på Switch har måtte nøjes med det mindre realistiske Mario Kart 8 Deluxe, men nu er der godt nyt til dem med benzin i blodet. Eden Games, der er kendt for Test Drive Unlimited-serien, har i et samarbejde med Microids annonceret det kommende Gear Club Unlimited, der bliver en eklusiv Switch-titel.

Traileren for spillet viser, at vi får mulighed for at køre i eksotiske sportsvogne såsom Bugatti Veyron GrandSport, Jaguar F-Type R, Mercedes-AMG GT S, Nissan GTR, Pagani Huayra Roadster og RUF RT12 R bare for at nævne nogle få af de fremviste biler. Der vil være over 400 løb fordelt på tre spiltyper: Derby, Rally, og Time Trial, og hvert mesterskab der vindes låser op for nye biler og belønninger. Det er desuden også muligt at opgradere og tune sin bil, samt ændre dens design som man har lyst til.

Gear Club Unlimited udkommer til Switch den 1 december.

HQ
Gear Club Unlimited

Relaterede teksterIndlæser mere indhold