Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
nyheder

Firewatch-udvikler fordømmer PewDiePie efter racistisk stream


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Felix Kjelberg, der er mere kendt under navnet PewDiePie, har atter engang fået fingrene i klemme grundet sine udtalelser. Denne gang var det under en streaming af PlayerUnknown's Battlegrounds, hvor han kom til at bruge et nedladende ord imod sorte.

Episoden kan ses her på YouTube, og Firewatch-udvikleren Campo Santo har fået nok af de mange kontroversielle udtalelser Felix kommer med. Sean Vanaman, der er stifter af førnævnte udvikler, har på Twitter skrevet, at de har ansøgt YouTube om at fjerne PewDiePie's Firewatch-video, samt udelukke ham fra alle fremtidige spil der er udviklet af Campo Santo.

På grund af hans enorme popularitet har PewDiePie selvfølgeligt også mange fans, og disse står ikke tilbage for at forsvare YouTube-fænomenet. Blandt andet er der en der skriver, at ordet bare røg ud af munden på ham, og at han på ingen måde havde racistiske intentioner med det. Men hvad mener du? Er det et ord man kan komme til at slynge ud, eller er der mere bag historien?

Oops, I did it again.