Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
nyheder
Assassin's Creed Origins

Assassin's Creed Origins vil have unikke sidemissioner


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Sidemissionerne i Assassin's Creed-spillene har ofte været af svingende kvalitet. Ofte er de blevet kritiseret af spillets fans for at være generisk og trivielle, men ifølge Ubisoft vil det ændre sig med Assassin's Creed Origins.

Ashraf Ismail, der er game director for det nyeste spil i serien, har for nyligt svaret en række bekymrende fans på Twitter. Blandt andet spørger en bruger Ismail om hvorvidt sidemissionerne vil være unikke, hvor Ismail svarer ja. Desuden afslørede han også, at hvis man ikke er så interesseret i at se fjendernes liv, så er det også muligt at deaktivere dette. Assassin's Creed Origins har nemlig rykket sig en smule over i rollespilsafdelingen, og hvis fans ikke bryder sig om dette kan det altså altid deaktiveres.

Ismail fortæller også, at det er muligt at udforske den mægtige by Alexandria, så man er ikke låst fast til spillets historie. Styringen i Assassin's Creed Origins vil desuden være en smule anderledes i forhold til de tidligere spil i serien, men hvis man ikke bryder sig om den nye styring er det stadig muligt at kunne skifte tilbage til den klassiske styring.

Det bliver muligt at udforske den mægtige by Alexandria fra den 27 oktober på PC, PlayStation 4 samt Xbox One.

Assassin's Creed Origins