Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Doom

Dooms multiplayer er ikke inkluderet på Switch-kassetten

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig blev det afsløret, at Bethesda ikke bare har tænkt sig at udgive The Elder Scrolls V: Skyrim til Switch, men også Wolfenstein II: The New Colossus og Doom. Særligt det sidstnævnte har skabt røre, for det fyldte mange, mange gigabyte på PC, PlayStation 4 og Xbox One, så hvordan kan spillet være på Switch-konsollens kassetter?

Jamen, der har Bethesda fundet en løsning. Engadget kan nemlig rapportere, at de tilbyder enten hele spillet som digitalt download, men hvis du foretrækker fysiske kassetter så får du kun singleplayer-delen. Du kan derefter downloade multiplayer-delen gratis.

Hvad synes du om denne løsning?

Doom

Relaterede tekster

Vi anmelder Doom på SwitchScore

Vi anmelder Doom på Switch

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Bethesda ønsker at arbejde tættere sammen med Nintendo, og derfor udgiver de Doom på Switch. Men har oplevelsen overlevet rejsen til hybriden?

DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Doom er tilbage og vi har kastet Sebastian ind i kampen mod horder af dæmoner. Du kan læse, hvad der kom ud af det her.

2
Se tre minutters Doom på Switch

Se tre minutters Doom på Switch

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at have været en gigantisk succes for id Software og Bethesda sidste år, står Doom nu til at debutere på Nintendo Switch om bare få dage. Det har været en kæmpe...Indlæser mere indhold