Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder

Kommende Xbox One-opdatering vil gøre spillene mindre på harddisken


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Spillene fylder langt mere på harddisken i denne generation i forhold til den forrige, hvilket er til stor frustration for mange. Hvad enten man har købt spillet digitalt eller fysisk er der som regel altid en stor opdatering der ligger og venter når man kommer hjem, og det vil Microsoft ændre med det nye Intelligent Delivery-system, der er på vej.

For eksempel bliver det i fremtiden muligt at vælge hvilke sprog du ønsker at have installeret. Som det er nu har den europæiske udgave af spillene ofte flere sprog udover engelsk såsom tysk, fransk, spansk, men dette vil være muligt for brugeren at slette, så de uønskede lydfiler ikke fylder på harddisken. Ligeledes vil det for eksempel være muligt i Call of Duty: WWII at vælge om du kun vil have kampagnedelen eller onlinedelen, eller begge dele installeret.

Det er selvfølgeligt op til udviklerne at implementere denne del i deres spil, men denne funktion ses for eksempel allerede på Steam-tjenesten, hvor blandt andet Call of Duty-spillene i lang tid har haft separate installationer når det kommer til kampagnen og onlinedelen.

Xbox One X udkommer den 7 november, og opdateringen skulle også gælde for den originale Xbox One.