Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
nyheder
Middle-earth: Shadow of War

Rygte: Middle-earth: Shadow of Wars DLC-orker kan kun bruges én gang


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Middle-earth: Shadow of War har befundet sig midt i en storm af kontroverser siden det blev afsløret, og fans har måtte beklage sig over alt lige fra mikrotransaktioner til Warner Bros., opførsel i en kedelig sag der involverer et afdødt medlem af Monolith-udviklingsholdet.

Men det stopper naturligvis ikke her, for spillet er endnu en gang kommet i modvind. For nylig afholdte Monolith et livestream, og bagefter var der en lille Q&A-session, hvor udviklerene, ifølge brugere på Steam, afslørede at de orkere man har købt som DLC kun kan bruges én gang. Angiveligvis betyder dette at hvis man beslutter for at starte forfra, eller at ens save-fil forsvinder af en eller anden grund, så mister du alle dine køb.

Monolith har endnu ikke bekræftet dette officielt, så tag det med et gran salt, men for nu er fans begyndt at brokke sig på diverse fora. Synes du at det er bemyndiget?

Middle-earth: Shadow of War