Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Fortnite

Der er nu lukket for crossplay imellem PS4 og Xbox One i Fortnite


Facebook
TwitterReddit

Mange spiludviklere har arbejdet på at forbinde PSN med Xbox Live for at vise hvor let det er at implementere, men Sony ønsker stadig ikke at forbinde de to netværk med hinanden. Blandt andet har Epic Games med spillet Fortnite arbejdet på at forbinde de to netværk sammen, i tilfælde af at Sony en dag skulle tø op, men udvikleren glemte tilsyneladende at deaktivere funktionen i spillets nyeste opdatering.

Spillere har nemlig rapporteret, at de kunne begynde at se spillere fra det modsatte netværk når de har spillet. Dette fandt flere ud af, da de prøvede at slå brugernes navne op på deres eget netværk. For eksempel var der en PlayStation 4-bruger, der slog et andet brugernavn op på PSN, men kunne ikke finde det. Det samme brugernavn slog han op på Xbox Live, hvor søgningen fandt brugeren.

Epic har fået lukket hullet og beklager, men Spencer var hurtigt ude på Twitter for at beklage lukningen:

"I would have liked to see them leave it on."

I skrivende stund har Sony langt flere brugere end Microsoft, hvilket formentligt også er grunden til at Sony ikke er interesseret i sådan et samarbejde, men det ville uden tvivl komme spillerne til gavn i spil hvor der er en mindre brugerbase.

Fortnite