Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Det andet spørgsmål er ankommet i vores Lenovo Legion Y520-konkurrence


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

For omtrent halvandet år siden afholdte vi en stor konkurrence her på Gamereactor, hvor vi udloddede en Lenovo Ideapad Y700 som præmie til en heldig læser. Den konkurrence synes vi gik ret godt, så derfor gør vi nu det samme én gang til, så nu har du endnu engang chancen for at vinde en fed gaming-bærbar fra Lenovo.

Denne gang sætter vi en Lenovo Legion Y520 på højkant, som meget vel kunne gå hen blive din gaming-kompagnon. Den fås nemlig med et Nvidia GTX 1050, en 7700HQ i7-processor og både SSD- og SATA-harddiske, så det er lidt af et bæst at kunne have med på farten.

Vi synes at sidste års konkurrence fungerede godt, så vi benytter samme format. Begge spørgsmål er nu blevet tilføjet, så skriv endnu et svar i kommentarfeltet, eller svar på dem begge samtidig hvis du endnu ikke har deltaget, og så kårer vi en vinder i næste uge.

UGE 2:
Hvilke spil ville du nyde mest, hvis du gik hen og vandt en Lenovo Y520?

UGE 1:
Hvad er det første du ville bruge din nye Lenovo Legion Y520 til, hvis du skulle gå hen og vinde?

Konkurrencen strækker sig over 14 dage, og foregår over 2 omgange. Det betyder, at for at vinde skal du svare nu samt i næste uge når vi opdaterer med endnu et spørgsmål.

Regler for konkurrence:
Du skal svare på begge spørgsmål inden for deadline.

Efter den sidste deadline er overstået, vil vi udpege en vinder som vil blive kontaktet inde på sin GameReactor-profil.