Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Doom

Sådan ser Doom ud på Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Doom er over et år gammelt står det stadig knivskarpt som at være blandt de mest solide titler fra forrige år. Bethesda Softworks har især valgt at fokusere på Nintendo Switch, da både Wolfenstein II: The New Colossus, The Elder Scrolls V: Skyrim og sidste års Doom kommer til Nintendo's nye håndholdte konsol, hvilket vi er utroligt glade for på vegne af den nye maskine.

Hvis du, ligesom os, er en stor fan af Doom har du sikkert været interesseret i hvordan en lille håndholdt vil afvikle en stor titel, og vi har hele tre billeder at vise fra Switch-udgaven. På trods af at spillet afvikles i 30 billeder i sekundet, i modsætning til de øvrige platforme, er vi stadig ganske imponeret over detaljegraden af spillet. Doom udkommer til Switch mod slutningen af året.

Hvad synes du om billederne?

Doom
Doom
Doom

Relaterede tekster

Vi anmelder Doom på SwitchScore

Vi anmelder Doom på Switch

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Bethesda ønsker at arbejde tættere sammen med Nintendo, og derfor udgiver de Doom på Switch. Men har oplevelsen overlevet rejsen til hybriden?

DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Doom er tilbage og vi har kastet Sebastian ind i kampen mod horder af dæmoner. Du kan læse, hvad der kom ud af det her.

2
Se tre minutters Doom på Switch

Se tre minutters Doom på Switch

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at have været en gigantisk succes for id Software og Bethesda sidste år, står Doom nu til at debutere på Nintendo Switch om bare få dage. Det har været en kæmpe...Indlæser mere indhold