Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Doom

Switch-versionen af Doom kører i 720p uanset tilstand

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bethesda har været blandt Nintendos bedste tredjepartsudgivere på Switch med udgivelsen af The Elder Scrolls V: Skyrim, men som det blev gjort klart for nylig, så har Bethesda langt større ambitioner end det.

De afslørede nemlig på overraskende vis, at både Doom og Wolfenstein II: The New Colossus vil blive udgivet på Switch i fremtiden. Men, hvordan kommer disse spil til at se ud på Nintendos hybridkonsol?

Nu ved vi i hvert fald hvilken opløsning Doom kører i, og det sker via en bekræftelse til Rolling Stone. Spillet kører i 720p, og det er uanset om det afvikles fra standeren eller i håndholdt format.

"The game and rendering technology underlying Doom is extremely scalable. In bringing Doom to Switch, we targeted outstanding visuals at a solid 30 fps and by maintaining a consistent 30 fps, the experience remains consistently fluid and smooth. We've been thrilled with the feedback that Doom is among the very best looking and performing games on Switch."

Er du skuffet over at det ikke er i 1080p?

Doom
Doom
Doom

Relaterede tekster

Vi anmelder Doom på SwitchScore

Vi anmelder Doom på Switch

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Bethesda ønsker at arbejde tættere sammen med Nintendo, og derfor udgiver de Doom på Switch. Men har oplevelsen overlevet rejsen til hybriden?

DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Doom er tilbage og vi har kastet Sebastian ind i kampen mod horder af dæmoner. Du kan læse, hvad der kom ud af det her.

2
Se tre minutters Doom på Switch

Se tre minutters Doom på Switch

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at have været en gigantisk succes for id Software og Bethesda sidste år, står Doom nu til at debutere på Nintendo Switch om bare få dage. Det har været en kæmpe...Indlæser mere indhold