Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Middle-earth: Shadow of War

Det andet spørgsmål i vores Shadow of War-konkurrence er ankommet!


Facebook
TwitterReddit

Her præsenterer vi vores personlige rejse med Tuka the Wanderer, en ork der er skabt igennem Nemesis-systemet. Hvad ser du frem til at bruge det unikke system til? Eller har du allerede en god fortælling om din oplevelse med det?

Her fortæller Magnus om alle de nye tiltag Middle-earth: Shadow of War kan byde på - hvilket af dem glæder du dig mest til?

Middle-earth: Shadow of War er lige rundt om hjørnet, og for nylig kunne vi da også løfte sløret for vores store anmeldelse. Men, sidder du og venter febrilsk på at opleve Talions næste eventyr, så kan vi tilbyde en ganske særlig præmie, der uden tvivl vil forstærke din oplevelse.

Vi kan nemlig byde velkommen til en ny videoserie, denne gang bestående af to kapitler, hvor vi fokuserer på alle de ting spillet kan tilbyde. Sammen med disse to videoer kommer to spørgsmål, som du kan finde i toppen af teksten, og leverer du to fede svar, så kan du blive den heldige vinder af denne fede præmie.

Vi sætter nemlig én pakke fyldt med fantastiske Shadow of War-godter på højkant. I pakken får du blandt andet en gigantisk statue, der viser Talion bekæmpe en Balrog på en drage. Derudover får du også et kort over Mordor, masser af litografier, et soundtrack og meget mere.

Det eneste du skal gøre er at se videoen ovenover, og så se at få besvaret spørgsmålet i kommentarfeltet. Vi ønsker jer alle held og lykke!

Du kan læse mere om sponsoreret indhold her.

Middle-earth: Shadow of War