Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Middle-earth: Shadow of War

PC-spillere udnytter smuthul til uendelige kister i Middle-earth: Shadow of War


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

De fleste spil er for tiden spækket med Loot Boxes, og Middle-earth: Shadow of War er desværre ingen undtagelse. En flok PC-spillere har valgt at vise deres utilfredshed med spillets Loot Boxes ved at bruge en såkaldt Cheat Engine, hvor de bruger scripts til at få få uendelige Mirian - der er spillets valuta - hvor de derefter køber en masse Loot Boxes uden at have gjort noget for det.

Mirian er spillets digitale valuta, der optjenes ved at spille, og ikke ved at blive købt for rigtige penge, og selvom chancen for godt udstyr er langt bedre for rigtige penge, så betyder det ikke særligt meget for dem, der udnytter systemet, da de kan blive ved med at købe Loot Boxes indtil de får det ønskede udstyr de går efter.

Udstyret påvirker kun spillets kampagnedel, så det tælles ikke som snyd mod andre onlinespillere. Dog snyder man sig stadig til at købe Loot Boxes, der ikke burde være muligt, medmindre man brugte lang tid på at spille spillet.

Er det ok, at spillerne udnytter sig til Loot Boxes, eller er det en forkert måde at gøre oprør på?

Middle-earth: Shadow of War