Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Doom

Se tre minutters Doom på Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter at have været en gigantisk succes for id Software og Bethesda sidste år, står Doom nu til at debutere på Nintendo Switch om bare få dage. Det har været en kæmpe opgave at klemme spillet ned på maskinen, men nu nærmer vi os udgivelsen med hastige skridt.

Vi fik for nylig muligheden for at afprøve spillet, og resultatet kan du faktisk se herunder. Vi spiller Arcade Mode på Hunt me Plenty-sværhedsgraden.

HQ
Doom

Relaterede tekster

Vi anmelder Doom på SwitchScore

Vi anmelder Doom på Switch

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Bethesda ønsker at arbejde tættere sammen med Nintendo, og derfor udgiver de Doom på Switch. Men har oplevelsen overlevet rejsen til hybriden?

DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Doom er tilbage og vi har kastet Sebastian ind i kampen mod horder af dæmoner. Du kan læse, hvad der kom ud af det her.

2
Se tre minutters Doom på Switch

Se tre minutters Doom på Switch

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Efter at have været en gigantisk succes for id Software og Bethesda sidste år, står Doom nu til at debutere på Nintendo Switch om bare få dage. Det har været en kæmpe...Indlæser mere indhold