Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Hello Neighbor 2
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   DayZ

   DayZ-beta udskudt til 2018

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Bohemia Interactive har netop givet en opdatering omkring DayZ-betaen, og det ser desværre ikke lyst ud. Betaen skulle gerne have været skudt igang i løbet af i år, men nu har udvikleren rykket betafasen til engang i det nye år.

   DayZ startede som en modifikation til Arma II, der senere fik en separat udgivelse som en Early Access-titel tilbage i 2013, men siden da har udviklingen af spillet ikke været som de fleste måtte have forventet. Det er nemlig fire år siden at spillet først så dagens lys, og det er endnu i et tidligt alfastadie.

   Selvom Bohemia Interactive regner med en betafase i 2018 kan de endnu ikke afsløre hvornår det ville ske.

   DayZ

   Relaterede tekster

   DayZ - Xbox Game PreviewScore

   DayZ - Xbox Game Preview

   ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

   DayZ har taget springet til Xbox One i en Early Access version, og vi har kastet Sebastian ind i kampen for overlevelse op imod hjerneknaskende zombier og humørsvingninger.   Indlæser mere indhold