Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
DayZ

DayZ kommer til PS4 efter Xbox One-udgivelsen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fans af DayZ blev mødt med skuffende nyheder for nyligt, da Bohemia Interactive desværre måtte afsløre, at den lovede beta-test for spillet er blevet rykket til næste år. Spillet har været i Early Access i årevis, men fremgang i udviklingen har været langsom. Desuden afslørede Bohemia i samme ombæring, at også Xbox-udgaven var blevet forsinket.

Dog er der gode nyheder at finde, for selvom spillet er en kende sent på den, så vil det ankomme på begge konsoller. Ja, en PlayStation 4-udgave er også undervejs, men den kommer første efter Xbox One- og PC-versionen er blevet udgivet.

Afsløringen er ankommet via Twitter, hvor Bohemia kan fortælle at Xbox-udgaven kommer først på grund af platformens Preview Program-initiativ, men de vil forsøge også at færdiggøre PS4-udgaven næste år.

DayZ

Relaterede tekster

DayZ - Xbox Game PreviewScore

DayZ - Xbox Game Preview

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

DayZ har taget springet til Xbox One i en Early Access version, og vi har kastet Sebastian ind i kampen for overlevelse op imod hjerneknaskende zombier og humørsvingninger.Indlæser mere indhold