Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo Sport

Rygte: Gran Turismo Sport sælger næsten en million fysiske eksemplarer på en uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gran Turismo Sport var både genstand for flere forsinkelser, og desuden lod det ikke til at seriens fans var synderligt tilfredse på den manglende singleplayer-kampagne, samt en mindre mængde køretøjer sammenlignet med rivalerne, Project Cars 2 og Forza Motorsport 7. Men til trods for dette, så lader det så sandelig til at spillet har fået luft under... ja, karosseriet.

VGChartz har udgivet en ny rapport, og den fortælle at spillet faktisk solgte 982.000 fysiske eksemplarer i løbet af sin første uge på hylderne. Derudover siger rapporten at størstedelen af salget, 54%, er foregået i Europa.

Dette er bare et estimat, og kan derfor ikke anses som præcise salgstal. Alligevel er der kun tale om fysiske eksemplarer her, så det er vist sikkert at sige, at det er gået godt for Sony og Polyphony Digital.

Gran Turismo Sport

Relaterede tekster

Gran Turismo SportScore

Gran Turismo Sport

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Vi har ventet længe på at se hvordan Gran Turismo-serien ville klare sig på PlayStation 4. Nu er Sport endelig ankommet, og Claus anmelder...Indlæser mere indhold