Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Star Wars Battlefront II

Fysiske Star Wars Battlefront II-salg er meget lavere end originalens


Facebook
TwitterReddit

I perioden op til selve lanceringen af Star Wars Battlefront II tilbage i november, blev spillet selv og udviklerne bag nærmest stjernerne i deres helt eget reality-program, hvor den ene udtalelse efter den anden kun gjorde situationen værre. Dette endte naturligvis med at EA måtte lukke for mikrotransaktioner, og alt tyder på at forbrugerne har vundet et stort slag imod aggressive forbrugerfjendtlige taktikker.

Og denne sejr reflekteres kun yderligere i en ny salgsrapport, der foreslår at efterfølgeren har solgt markant færre fysiske eksemplarer end sin forgænger.

VGChartz kan nemlig rapportere, at Star Wars Battlefront II solgte 1.326.906 enheder i løbet af sin første uge på butikshylderne. Det lyder umiddelbart af meget, men det originale spil solgte hele 3.675.687 på sin første uge.

Naturligvis er der en hvis usikkerhed associeret med rapporter fra VGChartz, så tag tallene med et gran salt, og derudover er der kun tale om fysiske eksemplarer. Men alt tyder på, at tallene er meget skuffende for EA.

Star Wars Battlefront II