Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder
Final Fantasy VII: Remake

Producer giver opdatering om Final Fantasy VII: Remake


Facebook
TwitterReddit

Til trods for et en række små skærmbilleder hist og her, og de to trailere vi har modtaget i tidens løb, så har vi egentlig ikke hørt særlig meget til det kommende Final Fantasy VII: Remake. Netop på grund af stilheden er der mange fans der er bekymrede omkring spillets tilstand, og om hvorvidt projektet er ved at blive endnu et 10 års projekt for Square Enix. Heldigvis har vi nu fået en bekræftelse om at udviklingen går godt, og vi ved også hvornår vi skal se spillet i aktion igen.

For nylig gav producer Yoshinoro Kitase en opdatering om udviklingen i et interview med Weekly Famitsu (oversat af DualShockers), og her bekræftede han at udviklingen går godt og skrider frem.

Det var dog alt hvad han havde at sige, men vi ved til gengæld hvornår vi får lov at se spillet igen. Square Enix har løftet sløret for en ny kunstudstilling i Tokyo kaldet "Final Fantasy 30th Anniversary Exhibition - Farewell Story Exhibition -", og denne vil inkludere nye billeder fra Final Fantasy VII: Remake. Desuden lover de afsløring af "nyt indhold", men det vides ikke hvad det er. Udstillingen starter d. 22 januar, og kører til slutningen af februar.

Final Fantasy VII: Remake