Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder

Trump blærer sig med at levere kampfly til Norge der kun findes i Call of Duty


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Det kommer vist ikke som nogen overraskelse for nogen længere, at USA lige nu har en præsident med et løst tag på sandheden, og en iboende trang til at overdrive for dramatisk effekt. Dette er nu sket endnu en gang, og denne gang har han blandt virkeligheden sammen med Call of Duty-spilserien.

Washington Post kan nemlig rapportere, at Trump for nylig afholdte et pressemøde sammen med den norske statsminister, Erna Solberg, for at fejre det amerikanske salg af en række kampfly til Norge. Dog, da præsidenten skulle fortælle mere om handlen og flyene, kom han til at snuble lidt i detaljerne.

Trump læste op fra et notat han selv havde forberedt, der lød således:

"In November we started delivering the first F-52s and F-35 fighter jets. We have a total of 52 and they've delivered a number of them already a little ahead of schedule."

Noget tyder på at han har blandet antallet af de leverede kampfly sammen med modellerne, for F-52 er et kampfly der udelukkende eksisterer i Call of Duty: Advanced Warfare.

Lockheed Martin, firmaet der producerer kampflyene, fortæller at de er i gang med at producere F-35 fly til Norge, og at de allerede har hentet 10 af dem. Dog fortalte de ikke, om de har i sinde at producere F-52 modeller.