Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
Gamereactor Danmark
nyheder

Dansk udvikler modtager millionbeløb i støtte


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Danmark har en række talentfulde, store studier, men vores kære land er ikke ligefrem kendt for at have en voksende spilbranche. Snart tyder noget dog på, at vi får en ny spiller på markedet, og det sker efter at en udefrakommende investor har pumpet et stort millionbeløb i et dansk spilstudie.

Spilstudiet der står til at modtage de mange penge er Fantastic, yes. Du har måske ikke hørt om dem, for de har kun ét år på bagen, og har udgivet deres første spil, Returner 77, der har høstet positive anmeldelser.

Spillet, og studiets talent og ambitionsniveau, har uden tvivl gjort et stort indtryk på et Europas største 3D-animationsstudier, M2 Entertainment, for de har valgt at investere en million euro, altså 7.4 millioner kroner, i studiet. Sammen skal de bringe historiedrevne, filmiske puslespil til mobilerne og PC.

"Kombinationen af spil og storytelling er spændende. Målet er at bruge vores erfaringer med storytelling til at få personlighed og karisma ind i spillene på et tidligt tidspunkt, så vi efterfølgende kan udvide universet til andre platforme. Når man skaber historier og spil fra bunden med en fælles vision, er der uendelige muligheder," fortæller Mads Munk, der er stifter af M2 Group.

Er du interesseret i at prøve Returner 77, så kan du hente det lige her.