Gamereactor follow Gamereactor / Svenska / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Log ind medlem


Glemt kodeordet?
Jeg er ikke medlem, men det vil jeg gerne være

Eller log ind med en Facebook-konto
nyheder
Stardew Valley

Stardew Valley var det mest downloadede spil på Switch i 2017


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Indie-scenen har for alvor taget fart på Nintendo Switch, og selvom det både har skabt pladser til nye og gamle titler, så er det alligevel en titel med flere år på bagen der løb med titlen som det mest downloadede spil i 2017 på Switch.

Minecraft lå en stor del af tiden som det bedste sælgende spil til platformen, men på trods af en udgivelse i blot oktober måned så sejrede Stardew Valley toplisterne, og slog Minecraft ned på en flot andenplads. Her på redaktionen er vi ikke overrasket, for selvom spillet længe har været ude til de øvrige platforme, så er det et yderst solidt spil, samtidigt med at det er kraftigt inspireret af det Nintendo-eksklusive Harvest Moon.

Udover Stardew Valley på førstepladsen og Minecraft på en flot andenplads finder vi Sonic Mania på en tredjeplads, hvorefter Rocket League, Snipperclips and Overcooked. Shovel Knight, Fast RMX, Kamiko og Steamworld Dig 2 også kan findes på listen.

Stardew Valley